ViaRon

ViaRon

"Veel voordeel weinig risico"

ViaRon is in 2003 door Ron Everts opgestart in Harderwijk. Inmiddels is het kantoor in Ermelo gevestigd en heeft het bedrijf vele jaren ervaring opgedaan en is het netwerk flink uitgebreid. ViaRon kenmerkt zich door haar betrokkenheid bij de kandidaten en vooral door mensgericht te werken. De combinatie van uw competenties en persoonlijke wensen leiden u naar een nieuwe functie. De verscheidenheid aan diensten en contractvormen biedt zowel de opdrachtgever als de kandidaat vele voordelen en weinig risico.  Bij ViaRon bestaan er twee klanten: de opdrachtgever en de kandidaat. Voor beide is een goede match van essentieel belang.

Kandidaten
Als Kandidaat kunt u bij ons terecht voor een vaste baan(W&S) of een afwisselende baan via Detachering. Tijdens de gedegen intake stellen wij het profiel vast en welke criteria daarvoor gelden. Aan de hand van dit profiel volgt er een selectie.

De bemiddeling is voor kandidaten kosteloos! Ook al al is de meest ideale baan niet direct voorhanden; stuur toch het actuele Curriculum Vitae naar ons toe en we zullen bij passende gelegenheid direct contact met u opnemen. Uiteraard doen we niets met het CV zonder nadrukkelijke toestemming.

Opdrachtgevers
Voor opdrachtgevers geldt het volgende; de cultuur en visie van uw bedrijf zijn leidend en het functieprofiel wordt bepaald naar aanleiding van de vereiste competenties.

Bemiddeling voor opdrachtgevers is op basis van no cure - no pay. Pas na ondertekening van het arbeidscontract wordt de fee in rekening gebracht. Wij hanteren geen "exclusiviteit", daar wij uitgaan van onze eigen kracht!

Algemene leveringsvoorwaarden
Op alle diensten en werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Deze worden op verzoek toegezonden.


 
 

  

Ervaar het gemak van payrolling...

De term komt u vast bekend voor... Maar wat is het ?
Heel kort samengevat: Viaron neemt uw personeel in dienst. Hiermee zet u alle werkzaamheden,
risico's en plichten overboord die met het in dienst hebben/nemen van eigen personeel gepaard gaan.
Lees verder...