ViaRon

Payrolling

Een moderne organisatie die flexibel wil inspelen op de ontwikkelingen in de markt, kent tegenwoordig vele werkrelaties. Variërend van vaste medewerkers tot tijdelijke krachten, freelancers, interim en ZZP-ers. Hoe mensen ook voor u werken, ViaRon biedt u een uitgebreid pakket diensten waarmee we uw organisatie voor alle werkrelaties, zowel administratieve werkzaamheden als financiële risico’s uit handen nemen.

ViaRon is gevestigd te Ermelo en werkt voor opdrachtgevers door heel Nederland. Bent u werkgever en heeft u een geschikte kandidaat op het oog voor een functie binnen uw organisatie, maar wilt u (nog) niet de risico's van een eigen dienstverband op u nemen of ziet u op tegen alle administratieve verplichtingen die een dienstverband met zich meebrengt?

Wilt u flexibel personeel dat zich toch sterk verbonden voelt met uw bedrijf? De payroll service van ViaRon biedt de oplossing!

ViaRon streeft ernaar de meest flexibele en klantgerichte aanbieder van Payroll Services in Nederland te zijn, tegen een prijs die marktconcurrerend is en custom-made.

Voordelen:

  • Flexibele arbeidscontracten
  • Geen loonadministratie
  • Geen loonbetalingsverplichting bij ziekte
  • Werving en selectie van personeel in eigen hand
  • Payroll Freelancers / ZZP-er zonder bijbehorende administratie


De Payrolling Service van ViaRon  biedt de oplossing. Geen stress meer over de eigen financiële administratie, geen zorgen over de pensioenopbouw, en automatisch verzekerd zijn tegen ziekte en arbeidsongeschiktheid!

Jij hebt volledige controle: je bepaalt zelf waar, voor wie en hoeveel je werkt en wat je ervoor betaald wilt krijgen. Kortom, je combineert de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap met de zekerheid van werken in loondienst!

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.Ervaar het gemak van payrolling...

De term komt u vast bekend voor... Maar wat is het ?
Heel kort samengevat: Viaron neemt uw personeel in dienst. Hiermee zet u alle werkzaamheden,
risico's en plichten overboord die met het in dienst hebben/nemen van eigen personeel gepaard gaan.
Lees verder...