ViaRon

Detachering

Detacheren is het tijdelijk inhuren van expertise voor een (korte) bepaalde periode. De kosten hiervan zijn variabel. Bij detachering gaat ViaRon een arbeidsovereenkomst met de kandidaat aan. Het belangrijkste verschil met uitzenden is dat je arbeidsovereenkomst bij het eindigen van de opdracht doorloopt. De kandidaat blijft in dienst bij ViaRon.

De meest voorkomende omstandigheden waaronder ondernemers werknemers detacheren, zijn:

  • Ziektevervanging;
  • Zwangerschapsverlof;
  • Speciale projecten;
  • Verlengde proeftijd;
  • Extra ondersteuning tijdens drukte.


Voordelen voor werkgevers
Het voordeel van detachering is dat men gemakkelijk en snel aan hoogopgeleid personeel kan komen. ViaRon biedt ervaren branche-deskundigen. Het grootste voordeel van detacheren is dat u de werknemer slechts tijdelijk aan uw onderneming bindt. Als de economie tegenzit of er is financieel wat minder ruimte, dan is er geen sprake van gedwongen ontslagen.

Voordelen voor werknemers
Detachering betekent dat er een contract is met ViaRon (optredend als de werkgever) en dat deze een loondoorbetalingsverplichting heeft, ook als er even geen werk is. ViaRon kan de werknemer op diverse projecten inzetten, bij verschillende opdrachtgevers, binnen jouw expertise. Voordeel voor de werknemer is de afwisseling en je kan ervaring opdoen binnen diverse bedrijfsculturen; hierdoor groei je uit tot een flexibele expert op één of meerdere vakgebieden.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

 


Ervaar het gemak van payrolling...

De term komt u vast bekend voor... Maar wat is het ?
Heel kort samengevat: Viaron neemt uw personeel in dienst. Hiermee zet u alle werkzaamheden,
risico's en plichten overboord die met het in dienst hebben/nemen van eigen personeel gepaard gaan.
Lees verder...