ViaRon

Werving en selectie

"Passie leidt tot specialisatie"

Specialisatie is de sleutel tot succes. Daarom richt ViaRon zich op Recruitment binnen Sales / Marketing & Management.

Onze Consultants onderhouden dagelijks waardevolle contacten met het bedrijfsleven én met getalenteerde Sales & Marketing-professionals. Een uitstekende positie om snel en trefzeker te handelen. Tot het doel bereikt is.

ViaRon verzorgt op verschillende manieren de Werving & Selectie t.a.v. permanente functies bij bedrijven in verschillende branches (ICT, Finance, Commercie, Industrie en Techniek).

Tijdens interviews met de potentiële kandidaten worden de functieprofielen naast de wensen en ambities van de kandidaten gelegd en uitvoerig besproken.

Kennis en kunde worden geïnventariseerd en referenties worden nagetrokken. Op verzoek van de opdrachtgever kan een assessment onderdeel van de procedure uitmaken.

Van onze opdrachtgevers vragen wij vooral uitgebreide informatie inzake het bedrijf, het functieprofiel, de bedrijfscultuur en de arbeidsvoorwaarden. Op deze wijze brengen we een goede match tot stand tussen de kandidaten en de opdrachtgevers. Onze netwerken beslaan het gehele land. Door constant in contact te blijven met onze netwerken beschikken wij over up-to-date bestanden. Wij hanteren daarbij een zo persoonlijk mogelijke benadering.

Vanuit kandidaten en opdrachtgevers worden we vaak geprezen vanwege onze betrouwbaarheid, heldere communicatie, deskundigheid, gedrevenheid, persoonlijke aanpak en visie.

Samen zorgen deze aspecten voor kwalitatief hoogstaande dienstverlening!

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.


Ervaar het gemak van payrolling...

De term komt u vast bekend voor... Maar wat is het ?
Heel kort samengevat: Viaron neemt uw personeel in dienst. Hiermee zet u alle werkzaamheden,
risico's en plichten overboord die met het in dienst hebben/nemen van eigen personeel gepaard gaan.
Lees verder...